Kutyakiképzés háznál

Ha én megyek hozzátok, akkor

  • a foglalkozás ideje alatt csak rád és a kutyádra figyelek,
  • saját otthonodban foglalkozom a kutyáddal,
  • saját időbeosztásodhoz alkalmazkodva egyeztetünk időpontokat,
  • a megszokott környezetben, nyugodt körülmények között dolgozunk.

Ha nem szoktatok sétálni, ha gondod van, amikor más kutyákkal találkoztok, vagy ha egyáltalán nem figyel rád, akkor kezdjük a saját helyén, ahol semmi nem vonja el a figyelmét! Később, amikor már tudtok néhány dolgot, és otthon már szépen figyel rád, akkor érdemes eljönni a kutyasuliba is.

Mi fog történni?

A célt az első megbeszélésen kitűzzük, ekkor tudom azt is megmondani, mennyi idő szükséges az eléréséhez. Ez az idő nagyon függ tőled is: ha sokat gyakorolsz és pontosan követed a feladatokat, akkor gyors eredményre számíthatsz, ahogy például Lara gazdái.

Készítsd ki a kutya játékait (akkor is, ha nem játszik velük), készíts elő jutalomfalatot (a legjobb az apró kockákra vágott virsli), és gyűjtsd össze a kérdéseidet (el fogunk kalandozni, és a legégetőbbekről mindenképpen beszélni akarok veled)!

Egy alkalom kb. egy óra (ennyi idő után elfárad a kutya, hiszen gondolkodni, tanulni a legfárasztóbb). Általában hetente szoktam találkozni a tanítványaimmal: ennyi idő alatt jól be lehet gyakorolni a tanultakat, jöhet az újabb feladat és általában egy hét alatt újabb kérdések is felmerülnek.

Egy alkalom ára 10 000 Ft

 

Itt jelentkezz! »»